Pla d'entrenament by Allout Cycling

Allout Cycling

Allout cycling és la mescla perfecta entre rendiment esportiu i aventura, el ciclisme està en continua evolució , les necessitats  i ambicions de l’esportista també. 
Són preparadors físics amb una gran experiència en proves de ultra ciclisme i ciclisme d’aventura, entrenant esportistes de tots els nivells. 
Si vols coneixe’ls millor pots consultar la seva pàgina web o feed de Instagram.

Prepara't amb Allout Cycling

Amb la teva inscripció a la distancia La Cabra o Lo Flamenc, podràs beneficiar-te d’un Training Plan gratuït, especific per la prova, cortesia de Allout Cycling, a més a més, si vols un upgrade o individualitzar el teu Training Plan segons les teves necessitats, no dubtes en consultar també la resta dels seus serveis.
Estem segurs de que són la millor opció per acompanyar-te amb el teu viatge de preparació per aconseguir els teus objectius i/o para ajudar-te aconseguir els teus reptes esportius. Si estàs inscrit a la distància Lo Manoll, La Garba o Lo Cabrit i estàs interessat amb un assessorament, no dubteu amb contactar amb l’equip de Allout Cycling.
Gravel 1

Accés al Training Plan

Comença ja la teva preparació per al gran repte La Cabra o Lo Flamenc!
LA CABRA:
Accés al Training Plan de la Plataforma Training Peaks (Data començament recomanada 1 de gener): Aquí 
Codi de descompte al 100%: (Al correu justificant de la teva inscripció)
LO FLAMENC:
Accés al Training Plan de la Plataforma Training Peaks (Data començament recomanada 4 de desembre): Aquí 
Codi de descompte al 100%: (Al correu justificant de la teva inscripció)

PROMOCIÓ 2024: 1 Mes gratuït d'entrenament personalitzat Allout Cycling!

Aquest 2024 els nostres entrenadors de Allout Cycling tenen una promoció per tots els inscrits a qualsevols distància de La Garba.
 Gaudeix de 1 mes gratuït d’entrenament personalitzat Allout Cycling, per gaudir de l’oferta simplement heu de contactar al correu info@alloutcycling.com i facilitar el nom, cognoms,  localitzador de la inscripció i el promocode: UNLOCKYOURPOTENTIAL*
 Comença ja la teva preparació per al gran repte La Garba 2024!
 
*Promoció subjecte a permanència de 3 mesos, de la tarifa que s’esculli, pagament de 2 mesos per avançat i es té 3 mesos d’entrenament, a partir del 4rt més si es desitja seguir amb Allout Cycling s’aplicarà el cobrament mensual per domiciliació de rebuts.