Recorregut Lo Flamenc

Lo Flamenc 343K i +5410m

Recorregut dur per la seva llargada i el desnivell acomulat, que permet recórrer per alguns camins de la Serra de Cardó, conèixer la històrica Via Verda de la Val de Zafán, el Montsagre de Paüls, el poble de El Boixar i rodejar el Parc Natural dels Ports per acabar pedalant entre els arrossars del Parc Natural del Delta de l’Ebre. Diversitat paisatgística assegurada!

 

Distancia pensada per fer en format Non-Stop o en dos etapes, en cas de fer per etapes, Refugi EL Boixar (pk190), Refugi UEC Caro (pk227) i Hotel SB Corona Tortosa (pk265) son llos aconsellables per fer nit. Recomanable fer reserva prèvia.

El recorregut és sorpresa i es revelarà uns dies abans de l’esdeveniment.

Lo Flamenc està dissenyat per a bicicletes Gravel, tot i que també és apta per a bicicletes BTT i elèctriques. Recomanable portar pneumàtics d’una amplada mínima de 40 mm. Recorreguts no marcats físicament, la ruta es segueix amb GPS.

Hi haurà sis punts d’avituallament (líquid i sòlid) en els punts quilomètrics 35, 74, 141, 198, 236 i 272 del recorregut. 

A l’avituallament d’Arnes (pk141) hi haurà la possibilitat de tenir una bossa de vida, la mateixa s’entregarà a l’organització a la recollida de dorsals.

Temps de tall: PK 141 a les 18:00h.

La meta estarà oberta fins les 20:00h del diumenge.

Material obligatori: llum frontal, llum del darrera la bicicleta, mòbil i manta tèrmica.

Consulta AQUÍ les ubicacions més importants de la prova.